Romantisk lyxmiddag med stor L

Snart är det alla hjärtans dag! Då är det såklart givet att man vill ge sin käresta extra mycket gull, pussar och kärlek. Men är vi inte lite trötta på hela den där blommor, choklad och gelehjärtan grejjen? Kanske vill du hitta på något speciellt; något som säger "du är värd så otroligt mycket för mig", kanske rentav "du är värd en lyxmiddag för 650 000 på alla hjärtans dag för mig".

Nu finns den möjligheten! VeryFirstTo, en hemsida som säljer lyxprodukter i USA, erbjuder nu en Alla hjärtans dag-middag som heter duga.  Måltiden är komponerade av de mest sällsynta och exotiska ingredienserna man kan tänka sig. Den sträcker sig till åtta rätter av bland annat ostron, vit almuskaviar, tryffelsallad, foie gras och Wagyu biff. Du får även skölja ner alla dessa läckerheter med några av de dyraste och mest exotiska vinerna i världen, specifikt utvalda  till varje rätt. Där får du bland annat en flaska 1959 Salon Blanc de Blancs för nära 40 000 kronor!

Till råga på allt så tillagas all mat i ditt hem i ditt hem av den michellinmärkta brittiska stjärnkocken Adam Simmonds.

Middagserbjudandet räcker bara till den 11e februari, men jag gissar att om någon har nappat på det här erbjudandet så har de nog bokat upp honom för alla hjärtans dag.

Källa: Luxury website sells $99,300 Valentine's dinner – Nydailynews.com

För att kika på lite mer exotiska produkter från företaget så hittar ni deras hemsida här: http://veryfirstto.com/. De kräver att man skriver upp sig med sin mail för att få tillgång till siten, men nyhetsbrev om såhär fantastiska lyxprodukter hade jag nog skrivit upp mig på ändå! Ännu mer lyxprodukter hittar ni på Rob Engströms hemsida.